Malaysia's Best Promotions and Deals Website

Shopee Affiliate – Masterclass bersama Ben

Shopee
Deal Score+1
Book your hotel room via Agoda
Check out Chinese New Year Promotions now
Shopee
Shopee Affiliate - Masterclass bersama Ben

Dalam Shopee Affiliate Masterclass bersama Ben, kita akan dipandu melalui strategi-strategi canggih untuk mencapai hasil terbaik. Ben akan mengajar kita cara membuat konten promosi yang sangat menarik, dengan pendekatan STRAIGHT FORWARD yang mudah dipahami.

Selain itu, kita juga akan mendapatkan tips dan trik untuk membuat konten kita lebih menarik dan mencapai target yang diinginkan. Yang tidak kalah pentingnya, kita akan diajar cara menetapkan iklan Shopee Affiliate di media sosial, khususnya Facebook Ads, agar dapat meraih komisi sebanyak-banyaknya. Jadi, pastikan anda join kelas master bersama Ben ini agar dapat menjadi affiliate Shopee yang berjaya!

Join Kat mana?

Shopee Affiliate - Masterclass bersama Ben
Mulakan perjalanan kejayaan anda sekarang.
Shopee

Shopee Masterclass bersama Ben. Dengan ramainya Shopee Affiliate sekarang, persaingan semakin sengit. Bagaimana nak menjana pendapatan dengan Shopee? Boleh mencuba secara sendiri, walaupun ia mungkin mengambil masa dan ada ketidakpastian. Jika anda ingin berguru, penting untuk berguru dari mereka yang telah mencapai kejayaan!

Pastikan untuk mendapatkan panduan daripada mereka yang berpengalaman dan telah mencapai pendapatan sehingga melebihi RM50,000 sebulan! Dan Ben telah pun melepasi income Shopee Affiliate lebih dari pada tu!

Join hari ini, pasti tidak akan menyesal. Kejayaan Anda bermula dengan langkah pertama yang Anda ambil. Sertai sekarang di: link

income%20tahun%202

Siapa Ben Amir Izzat?

Link: https://mypromo.my/Shopeemasterclass-ben

Mari mengenal Ben secara lebih mendalam! Ben adalah seorang pakar pemasaran digital dan affiliate yang telah meraih kesuksesan dalam industri ini. Dengan pengalaman bertahun-tahun, beliau telah memahami seluk-beluk dunia Shopee Affiliate dengan baik. Ben dikenal sebagai mentor yang berdedikasi, siap membagikan pengetahuannya untuk membantu orang lain mencapai kesuksesan serupa.

Belajar dari Ben bukan hanya tentang strategi pemasaran, tetapi juga tentang bagaimana membangun koneksi dengan audiens dan menciptakan konten yang menarik. Keahliannya dalam menggunakan platform seperti Shopee dapat memberikan wawasan berharga bagi mereka yang ingin meningkatkan keterampilan pemasaran online mereka.

Jadi, jika Anda ingin menggali lebih dalam ke dunia affiliate marketing dan belajar dari seseorang yang telah membuktikan keberhasilannya, Ben adalah mentor yang tepat untuk diikuti. Dengan langkah-langkahnya yang terbukti, Anda dapat memperoleh pengetahuan dan keterampilan yang diperlukan untuk sukses dalam dunia pemasaran digital.

Cara Nak Daftar Sebagai Shopee Affiliate

Register as Shopee Affiliate

Nak join Shopee Affiliate tapi tak tahu macam mana? Sini admin akan kongsikan cara untuk daftar sebagai Shopee Affiliate dan mula menjana duit!
Jom.

Dapatkan komisen dengan menjadi Shopee Affiliate atau Shopee Ambassador hari ini! Gunakan Kod Rujukan 7RNSWT9 kami dan Dapatkan RM10 untuk klik pautanShopee Affiliate pertama anda! Mula mempromosikan produk dan jenama Shopee di kalangan kawan anda di Facebook, Twitter, Instagram, website, TikTok atau Telegram.

Langkah 1
Follow link affiliate ini:
👉 https://shope.ee/LM59h7bSI

Langkah 2
Isi semua detail yang diperlukan.

  • Individual
  • Nama
  • Tarikh Lahir dan Alamat
  • emel – Pastikan emel anda aktif, sebab semua komunikasi akan melalui emel
  • Media Information – Masukkan Link FB, Instagram atau Website

Langkah 3
Masukkan Referral Code di “Please input the referral code of your referral”
👉 7RNSWT9

Kalau guna link di atas, referral code akan auto-filled

Check, kalau semua ok, submit. Proses untuk approve ambik masa seminggu atau dua. Bila dah approve, boleh start jana link!

Share your favorite brands or products and watch it turn into your side income.

Sign Up Now – Step by Step

Step 1: Register as a Shopee Affiliate

Register as Shopee Affiliate
Start to earning today.
Shopee

Open this LINK to start. If you do not have an account, create one!

Step 2: Fill in the Account Information for a new Shopee Account

Step 3: If you already have a Shopee account, you may register for Shopee Affiliate. Fill in the complete registration form and submit. Enter the referral code to earn RM10 as a signing up incentive.

  • After form submission, you will have to wait for a decision from Shopee regarding whether or not the application to join their affiliate program is accepted.

How Much Can I Earn as a Shopee Affiliate?

As an Affiliate, you will get a commission every time a buyer purchases using your affiliate link. More people click on your links, more sales will be generated. You can earn 4 figures, just like us! We have heard other affiliates enjoying 5 figures monthly! All you have to do is to make the first step by registering > https://shp.ee/n3s4f89

images?q=tbn:ANd9GcTW9uo3inNd0CxINqP6l2M3muQJ

See how we post Shopee: https://mypromo.my/dealstore/shopee

Sign Up for New Accounts and Get Rewarded
mypromo.my: Referral Codes Center
Get Rewarded When you sign up with Referral Codes
Shopee
SaveSavedRemoved 0

Tags:

admin

admin

mypromo.my
Logo